שמן אמו

הילידים האבורג’ינים באוסטרליה השתמשו בשמן שמקורו בעוף האמו. כבר לפני אלפי שנים, לטיפול במגוון בעיות . כאבי פרקים, הגנה על העור, הגנת וצמיחת השיער וטיפול בעור מגורה, אגזמות, פטריות וכוויות. בשנים האחרונות הפך השמן ללהיט עולמי ואומץ ע”י רופאים, מטפלים טבעיים ויצרני קוסמטיקה. נעשו מספר מחקרים על סגולותיו הרפואיות והקוסמטיות שהראו באופן מובהק את יתרונותיו לעור לפרקים ולשיער. כעת, אנו גם אתם יכולים להנות מיתרונות אלו ע”י שימוש בשמן האמו הטבעי של ביוטי טריט.

FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin